15'
προετοιμασία
10' μαγείρεμα
Σύνολο: 25'
Υλικά
Μερίδες: 2-3Διαδικασία
- Για να φτιάξουμε ζυμαρικά με λαχανικά όλα μπλουμ, από την αρχή, ξεκινάμε ρίχνοντας όλα τα υλικά σε μια φαρδιά κατσαρόλα, εκτός από το σπανάκι.
- Ανακατεύουμε απαλά και μαγειρεύουμε σε δυνατή φωτιά μέχρι τα υγρά να αρχίσουν να κοχλάζουν.
- Μετριάζουμε τη φωτιά και μαγειρεύουμε για περίπου 10 λεπτά (ή για όσο αναγράφεται στη συσκευασία των ζυμαρικών), μέχρι τα ζυμαρικά να απορροφήσουν τα περισσότερα υγρά.
- Αποσύρουμε από τη φωτιά, ρίχνουμε το σπανάκι, ανακατεύουμε απαλά και σερβίρουμε.
Sauvignon Blanc, Mαλαγουζιά, ροζέ Μοσχοφίλερο είναι ασφαλείς επιλογές
Η συνταγή πρωτοδημοσιεύτηκε στο περιοδικό Γαστρονόμος, τεύχος 210.