10'
προετοιμασία
1 ώρα
αναμονή
Σύνολο: 1 ώρα και 10'
Υλικά
Βάρος: για περίπου 500 γρ.Διαδικασία
- Για να φτιάξουμε τα βραχάκια με καρύδια, ξεκινάμε και λιώνουμε την κουβερτούρα σε μπεν μαρί και την αφήνουμε να κρυώσει.
- Ρίχνουμε μέσα τα καρύδια και ανακατεύουμε απαλά.
- Παίρνουμε με ένα μικρό κουταλάκι λίγο από το μείγμα και το βάζουμε πάνω σε ταψάκι με λαδόκολλα.
- Τα αφήνουμε να στεγνώσουν για 1 ώρα.
Μυστικά
Χρησιμοποιούμε όποιον ξηρό καρπό θέλουμε.
Η συνταγή πρωτοδημοσιεύτηκε στο περιοδικό Ζάχαρη & Αλεύρι, τεύχος 21.