ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣRastoni, καλοκαιρινό κοκτέιλ με άρωμα μαστίχας και πορτοκαλιούRastoni, καλοκαιρινό κοκτέιλ με άρωμα μαστίχας και πορτοκαλιού
10' προετοιμασία
Σύνολο: 10'

Υλικά

Μερίδες: 1

Διαδικασία

  1. Για να ετοιμάσουμε το Vesper Martini βάζουμε σε ένα γυάλινο φαρδύ ποτήρι όλα τα υλικά μαζί με πάγο και ανακατεύουμε πολύ καλά με ένα κουτάλι για μερικά δευτερόλεπτα, μέχρι να ενωθούν όλα τα υλικά και να κρυώσει το μείγμα.
  2. Σε ένα ψηλό κουπέ ποτήρι σερβίρουμε το παγωμένο κοκτέιλ με τη φλούδα λεμονιού.

Η συνταγή πρωτοδημοσιεύτηκε στο περιοδικό Γαστρονόμος, τεύχος 212.

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών
MHT