45' μαγείρεμα
Σύνολο: 45'
Υλικά
Διαδικασία
- Σε μια φαρδιά κατσαρόλα ζεσταίνουμε σε χαμηλή φωτιά το ελαιόλαδο και μαγειρεύουμε τα κρεμμύδια με 2-3 κουτ. σούπας νερό για περίπου 15 λεπτά, μέχρι να μαλακώσουν.
- Προσθέτουμε τα υπόλοιπα υλικά και σιγοβράζουμε για 30 λεπτά, μέχρι να μαλακώσουν τα μήλα αλλά να μη λιώσουν.
- Το διατηρούμε σε καλά κλεισμένο βάζο στο ψυγείο.
Η συνταγή πρωτοδημοσιεύτηκε στο περιοδικό Γαστρονόμος, τεύχος 162.