45' μαγείρεμα
Σύνολο: 45'

Υλικά

Διαδικασία

  1. Σε μια φαρδιά κατσαρόλα ζεσταίνουμε σε χαμηλή φωτιά το ελαιόλαδο και μαγειρεύουμε τα κρεμμύδια με 2-3 κουτ. σούπας νερό για περίπου 15 λεπτά, μέχρι να μαλακώσουν.
  2. Προσθέτουμε τα υπόλοιπα υλικά και σιγοβράζουμε για 30 λεπτά, μέχρι να μαλακώσουν τα μήλα αλλά να μη λιώσουν.
  3. Το διατηρούμε σε καλά κλεισμένο βάζο στο ψυγείο.

Η συνταγή πρωτοδημοσιεύτηκε στο περιοδικό Γαστρονόμος, τεύχος 162.

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών
MHT