ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣΤηγανητό ρύζι με αυγό, λαχανικά και σουσάμιΤηγανητό ρύζι με αυγό, λαχανικά και σουσάμι
15' προετοιμασία
5' μαγείρεμα
Σύνολο: 20'

Υλικά

Μερίδες: 3-4

Διαδικασία

  1. Για να φτιάξουμε το τηγανητό ρύζι με λαχανικά, ξεκινάμε βράζουντας το ρύζι σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας.
  2. Ζεσταίνουμε σε γουόκ ή σε βαθύ τηγάνι το ελαιόλαδο και, όταν κάψει, σοτάρουμε το ρύζι ανακατεύοντας συνεχώς.
  3. Ρίχνουμε το κόκκινο λάχανο, τα φύλλα σέσκουλου ή σπανακιού ψιλοκομμένα και τη σάλτσα τεριγιάκι και συνεχίζουμε να σοτάρουμε για 1 - 2 λεπτά.
  4. Σερβίρουμε με ψιλοκομμένο κόλιανδρο ή μαϊντανό. Συνοδεύουμε με αυγό βραστό.

Η συνταγή πρωτοδημοσιεύτηκε στο περιοδικό Γαστρονόμος, τεύχος 127.

Άρθρα και Συνταγές με Λαχανικά

Άρθρα και Συνταγές με Ρύζι

Άρθρα και Συνταγές για Κυρίως Γεύμα

Άρθρα και Συνταγές για Ορεκτικό / Μεζές

Άρθρα και Συνταγές για Συνοδευτικά

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών
MHT