Απίστευτα δροσερή και μυρωδάτη, η λιβανέζικη αυτή σαλάτα είναι και εύκολη και χορταστική.
20'
προετοιμασία
Σύνολο: 20'
Υλικά
Μερίδες: 4Διαδικασία
- Σε ένα βαθύ μπολ βάζουμε το πλιγούρι. Ρίχνουμε βραστό νερό τόσο ώστε να το καλύψει.
- Το αφήνουμε στην άκρη για τουλάχιστον 15 λεπτά, μέχρι να μαλακώσει.
- Το στραγγίζουμε καλά, το αδειάζουμε σε σαλατιέρα και το αφρατεύουμε με ένα πιρούνι.
- Προσθέτουμε όλα τα υπόλοιπα υλικά και ανακατεύουμε να αναμειχθούν.