ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣΤαλιατέλες με κολοκύθα, μπούκοβο και μυζήθραΤαλιατέλες με κολοκύθα, μπούκοβο και μυζήθρα
15' παρασκευή
Σύνολο: 15'

Υλικά

Μερίδες: 2

Διαδικασία

  1. Για να φτιάξουμε τις ταλιατέλες με μανιτάρια και κατσικίσιο τυρί ξεκινάμε βράζοντας τις ταλιατέλες σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας και τις στραγγίζουμε αλλά κρατάμε λίγο από το νερό γιατί θα το χρειαστούμε αργότερα.
  2. Παράλληλα, σε μια φαρδιά κατσαρόλα ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο σε δυνατή φωτιά και σοτάρουμε το κρεμμύδι, το σκόρδο και τα μανιτάρια για περίπου 4-5 λεπτά, μέχρι να ροδίσουν.
  3. Αλατοπιπερώνουμε και προσθέτουμε τα ζυμαρικά, τη καρυδόψιχα και το μαϊντανό.
  4. Ρίχνουμε το νερό που είχαμε κρατήσει στην άκρη και ανακατεύουμε να αναμειχθούν.
  5. Αποσύρουμε από τη φωτιά, προσθέτουμε το κατσικίσιο τυρί και σερβίρουμε.

Η συνταγή πρωτοδημοσιεύτηκε στο περιοδικό Γαστρονόμος, τεύχος 126.

Άρθρα και Συνταγές με Ζυμαρικά

Άρθρα και Συνταγές με Μανιτάρια

Άρθρα και Συνταγές με Τυρί

Άρθρα και Συνταγές για Κυρίως Γεύμα

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών
MHT