ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣΓουακαμόλε με ταχίνιΓουακαμόλε με ταχίνι
15' προετοιμασία
Σύνολο: 15'

Υλικά

Διαδικασία

  1. Για να φτιάξουμε το γουκαμόλε, ξεκινάμε καθαρίζοντας και λιώνοντας τα αβοκάντο με το πιρούνι.
  2. Προσθέτουμε χυμό και ξύσμα από τα λάιμ (ανάλογα με το πόσο ξινό το θέλουμε).
  3. Ρίχνουμε το κρεμμύδι, το σχοινόπρασο, τη πιπεριά, τον φρέσκο κόλιανδρο (ή μαϊντανό), το αλατοπίπερο και ανακατεύουμε.

Η συνταγή πρωτοδημοσιεύτηκε στο περιοδικό Γαστρονόμος, τεύχος 135.

Άρθρα και Συνταγές με Αβοκάντο

Άρθρα και Συνταγές με Κρεμμύδι

Άρθρα και Συνταγές για Σνακ

Άρθρα και Συνταγές για Συνοδευτικά

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών
MHT