Πάτε λίγο πίσω στις δεκαετίες ’70 και ’80. Θυμάστε πάρτι ή μπουφέ χωρίς σουφλέ; Όχι βέβαια. Φυσικά, δεν μιλάμε για το κλασικό, γαλλικό, φουσκωτό σουφλέ, αλλά για το σουφλέ το ελληνικό, του φούρνου, με μικρού μεγέθους ζυμαρικά, ανακατεμένα με τυριά που λιώνουν, κρέμα γάλακτος, ζαμπονάκι ζβαν και άλλες αμαρτωλές λιχουδιές που συμπλήρωναν τη συνταγή. Το όλον ψήνεται σε πυρέξ και σερβίρεται στα πιάτα με μεγάλο κουτάλι, όσο στην τηλεόραση παίζουν οι Σκληροί του Μαϊάμι, η παλιά σειρά, η ορθόδοξη.