Υλικά
Διαδικασία
- Για την συνταγή σοκολάτες με δημητριακά λιώνουμε τις κουβερτούρες σε μπεν μαρί ή στα μικροκύματα.
- Αδειάζουμε τη λιωμένη σοκολάτα σε ένα σκεύος (ταψί, φόρμα, τάπερ) που έχουμε ντύσει με λαδόκολλα.
- Την απλώνουμε με μια σπάτουλα και την αφήνουμε για λίγο να κρυώσει (10 λεπτά).
- Θρυμματίζουμεόσογίνεται τα δημητριακά και ρίχνουμε τα μισά στην επιφάνεια της μισής σοκολάτας και τα άλλα μισά στην υπόλοιπη σοκολάτα.
- Αφήνουμε τις σοκολάτες με δημητριακά να κρυώσουν και να σταθεροποιηθούν (τουλάχιστον 1 ώρα) προτού τις σπάσουμε σε μεγάλα κομμάτια.
Η συνταγή πρωτοδημοσιεύτηκε στο περιοδικό Ζάχαρη & Αλεύρι, τεύχος 18.