ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣΤαλιάτα με σάλτσα μουστάρδαςΤαλιάτα με σάλτσα μουστάρδας
20' προετοιμασία
10' μαγείρεμα
Σύνολο: 30'

Υλικά

Μερίδες: 4

Διαδικασία

  1. Για να φτιάξουμε μοσχαρίσια σκαλοπίνια με ντοματίνια, πιπεριές και μαντζουράνα, ξεκινάμε ζεσταίνοντας σε ένα μεγάλο τηγάνι ή σε μια φαρδιά κατσαρόλα το ελαιόλαδο σε δυνατή φωτιά και σοτάρουμε τα σκαλοπίνια (αν δεν χωράνε όλα μαζί, τα σοτάρουμε σε δόσεις) για περίπου 1 λεπτό από κάθε πλευρά, μέχρι να ροδίσουν.
  2. Τα βγάζουμε, αλατοπιπερώνουμε και τα αφήνουμε σε ένα σκεύος.
  3. Στο ίδιο λάδι σοτάρουμε τις πιπεριές και το σκόρδο για 1-2 λεπτά, σε δυνατή φωτιά, μέχρι να μαλακώσουν ελαφρώς.
  4. Ρίχνουμε τα ντοματίνια, σοτάρουμε για άλλα 2 λεπτά και περιχύνουμε με το κρασί.
  5. Αφήνουμε 2 λεπτά να εξατμιστεί το αλκοόλ, προσθέτουμε τα σκαλοπίνια και τη μαντζουράνα και μαγειρεύουμε για άλλα 2-4 λεπτά ή μέχρι να γίνει το κρέας όπως μας αρέσει.
  6. Συνοδεύουμε τα σκαλοπίνια με πατάτες τηγανητές.

Η συνταγή πρωτοδημοσιεύτηκε στο περιοδικό Γαστρονόμος, τεύχος 126.

Άρθρα και Συνταγές με Κρέας

Άρθρα και Συνταγές με Μοσχάρι

Άρθρα και Συνταγές για Κυρίως Γεύμα

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών
MHT