ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣΓρανίτα καφέΓρανίτα καφέ
5' προετοιμασία
Σύνολο: 5'

Υλικά

Μερίδες: 1

Διαδικασία

  1. Για να ετοιμάσουμε τον ιταλικό κρύο καφέ shakerato σε ένα σέικερ βάζουμε τον πάγο με τη ζάχαρη, προσθέτουμε από πάνω τον ζεστό, φρεσκοφτιαγμένο εσπρέσο, κλείνουμε το σέικερ και χτυπάμε δυνατά για 10-20 δευτερόλεπτα.
  2. Σουρώνουμε σε ποτήρι του κοκτέιλ ή του μαρτίνι και σερβίρουμε.

Η συνταγή πρωτοδημοσιεύτηκε στο περιοδικό Γαστρονόμος, τεύχος 220.

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών
MHT