10'
προετοιμασία
Σύνολο: 10'
Υλικά
Τεμάχια: 1Διαδικασία
- Για να φτιάξουμε το σάντουιτς με λούζα, κατίκι και μαρούλι σε χωριάτικη μπαγκέτα: ανοίγουμε την μπαγκέτα και αφαιρούμε λίγη ψίχα από το εσωτερικό της.
- Ανακατεύουμε το κατίκι με το ελαιόλαδο και το μαϊντανό ψιλοκομμένο, μέχρι να γίνει κρέμα, και αλείφουμε το εσωτερικό της μπαγκέτας και από τις 2 μεριές με μία πλούσια στρώση.
- Απλώνουμε τη λούζα σε λεπτές φέτες (βρίσκουμε σε καλά αλλαντοπωλεία), απλώνουμε ομοιόμορφα το μαρούλι και κλείνουμε το σάντουιτς.
Η συνταγή πρωτοδημοσιεύτηκε στο περιοδικό Γαστρονόμος, τεύχος 127.