10'
προετοιμασία
Σύνολο: 10'
Υλικά
Τεμάχια: 1Διαδικασία
- Για να φτιάξουμε το σάντουιτς με κρέμα Μυκονιάτικης κοπανιστής και μαρμελάδα κυδώνι, ξεκινάμε ανακατεύοντας την κοπανιστή με τον μαϊντανό, το γιαούρτι και το ελαιόλαδο.
- Αλείφουμε με τη μαρμελάδα κυδώνι (καλύτερα χοντροτριμμένο, για να το αισθανόμαστε «στο δόντι» ) τις φέτες ψωμιού, από τη μία πλευρά, απλώνουμε το μείγμα κοπανιστής και κλείνουμε το σάντουιτς.
Η συνταγή πρωτοδημοσιεύτηκε στο περιοδικό Γαστρονόμος, τεύχος 127.