ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣΣαλάτα με καπνιστή πέστροφα και κατεψυγμένο αρακάΣαλάτα με καπνιστή πέστροφα και κατεψυγμένο αρακά
15' προετοιμασία
Σύνολο: 15'

Υλικά

Μερίδες: 6-8

Για τη σάλτσα

Για το σερβίρισμα

Διαδικασία

  1. Για να φτιάξουμε σαλάτα με πέστροφα και σάλτσα ταρτάρ, αρχικά ρίχνουμε όλα τα υλικά για τη σάλτσα στον πολυκόφτη και τα χτυπάμε μέχρι να αναμειχθούν και να πολτοποιηθούν, χωρίς όμως να λιώσουν εντελώς.
  2. Ανακατεύουμε τη γαλλική σαλάτα με το αυγό, το κρεμμυδάκι και το καρότο σε μπολ σερβιρίσματος.
  3. Στη συνέχεια, τα αλατοπιπερώνουμε και τα περιχύνουμε με τη μισή ποσότητα σάλτσας.
  4. Ανακατεύουμε απαλά, σκορπίζουμε την πέστροφα και περιχύνουμε με την υπόλοιπη σάλτσα.
  5. Σκορπίζουμε τον άνηθο, φρεσκοτριμμένο πιπέρι και σερβίρουμε τη σαλάτα με πέστροφα και σάλτσα ταρτάρ.

Η συνταγή πρωτοδημοσιεύτηκε στο περιοδικό Γαστρονόμος, τεύχος 117.

Άρθρα και Συνταγές με Αυγά

Άρθρα και Συνταγές με Καρότα

Άρθρα και Συνταγές με Πέστροφα

Άρθρα και Συνταγές για Κυρίως Γεύμα

Άρθρα και Συνταγές για Σνακ

Άρθρα και Συνταγές για Συνοδευτικά

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών
MHT