30'
προετοιμασία
Σύνολο: 30'
Υλικά
Μερίδες: 6-8Διαδικασία
- Για τη σαλάτα με κέιλ, μήλο, φέτα και σταφίδες, σε μεγάλη, ευρύχωρη σαλατιέρα βάζουμε το κέιλ, προσθέτουμε το αλάτι και τρίβουμε το σαλατικό μέχρι να βγάλει ένα μέρος από τα υγρά του και να πέσει, να μαραθεί. Δεν θα κάνουμε το ίδιο αν βάλουμε μαρούλι.
- Προσθέτουμε το λάδι και το ρυζόξιδο και ανακατεύουμε, να βραχούν καλά τα υλικά.
- Ρίχνουμε και τα υπόλοιπα υλικά, ανακατεύουμε και σερβίρουμε.
Η συνταγή πρωτοδημοσιεύτηκε στο περιοδικό Γαστρονόμος, τεύχος 162.