5'
προετοιμασία
10' ψήσιμο
Σύνολο: 15'
Υλικά
Μερίδες: 2Για το σερβίρισμα
Διαδικασία
- Στρώνουμε 1 μικρό ταψί με λαδόκολλα και βάζουμε κουταλιά-κουταλιά την παρμεζάνα σε μικρή απόσταση μεταξύ τους.
- Ψήνουμε στους 150° C στη λειτουργία του αέρα για περίπου 8 - 10 λεπτά, μέχρι να σχηματιστούν τραγανοί δίσκοι παρμεζάνας.
- Παράλληλα, σε ένα μικρό μπολ ανακατεύουμε το ξίδι βαλσαμικό, αλατοπίπερο, τις λιαστές ντομάτες και το ελαιόλαδο.
- Ρίχνουμε το ντρέσινγκ σε 1 μπολ με την σαλάτα, προσθέτουμε τις πιπεριές Φλωρίνης και ανακατεύουμε να αναμειχθούν.
- Καθαρίζουμε τα αυγά, τα κόβουμε στη μέση και τα προσθέτουμε στη σαλάτα μαζί με τα τσιπς παρμεζάνας και λίγα φυλλαράκια από φρέσκα μυρωδικά.