30'
προετοιμασία
Σύνολο: 30'
Υλικά
Μερίδες: 8Διαδικασία
- Για τη σαλάτα με σικορέ και σεβρ, σε ένα μπολ ανακατεύουμε το λεμόνι με το τσάτνεϊ, το λάδι και αλατοπίπερο. Περιχύνουμε τα σικορέ με το μισό ντρέσινγκ. Ανακατεύουμε το κάρδαμο με το μήλο.
- Ρίχνουμε 2 - 3 κουτ. σούπας ντρέσινγκ και ανακατεύουμε. Μοιράζουμε τα σικορέ στα πιάτα και σκορπίζουμε το μείγμα μήλου.
- Ρίχνουμε από πάνω τα μπαλάκια σεβρ, σκορπίζουμε τα πεκάν, περιχύνουμε με το υπόλοιπο ντρέσινγκ και σερβίρουμε.
Ένα σαντορινιό Νυχτέρι ή ένα πλούσιο αφρώδες από Ασύρτικο.
Η συνταγή πρωτοδημοσιεύτηκε στο περιοδικό Γαστρονόμος, τεύχος 116.