20'
προετοιμασία
Σύνολο: 20'
Υλικά
Μερίδες: 6Για τη σάλτσα
Διαδικασία
- Για να φτιάξουμε σαλάτα με κολοκυθάκια, πρασινάδες, ξερά βερίκοκα και αμύγδαλα, χτυπάμε όλα τα υλικά για τη σάλτσα στον πολυκόφτη που διαθέτουμε. (Τη σάλτσα μπορούμε να τη διατηρήσουμε στο ψυγείο σε βαζάκι έως και 2 ημέρες.)
- Ανακατεύουμε όλα τα υλικά για τη σαλάτα, περιχύνουμε με τη σάλτσα και σερβίρουμε.
Η συνταγή πρωτοδημοσιεύτηκε στο περιοδικό Γαστρονόμος, τεύχος 185.