25' παρασκευή
Σύνολο: 25'
Υλικά
Μερίδες: 4Για το ντρέσινγκ
Διαδικασία
- Για να φτιάξουμε τη ρεβυθοσαλάτα, ξεκινάμε με το ντρέσινγκ και σε ένα μπολάκι ανακατεύουμε καλά όλα τα αντίστοιχα υλικά.
Σαλάτα
- Σε αντικολλητικό τηγάνι ζεσταίνουμε σε μέτρια φωτιά το ελαιόλαδο και το μέλι και σοτάρουμε τα καρότα για 15 λεπτά, μέχρι να μαλακώσουν, να μελώσουν και να αρχίσουν να ροδίζουν.
- Αποσύρουμε από τη φωτιά και τα αφήνουμε να κρυώσουν.
- Σε φαρδιά σαλατιέρα ρίχνουμε τα μελωμένα καρότα και όλα τα υπόλοιπα υλικά.
- Περιχύνουμε με το ντρέσινγκ, ανακατεύουμε και σερβίρουμε.
Η συνταγή πρωτοδημοσιεύτηκε στο περιοδικό Γαστρονόμος, τεύχος 210.