30'
προετοιμασία
Σύνολο: 30'
Υλικά
Μερίδες: 8Διαδικασία
- Για τις πρασινάδες με καπνιστή πέστροφα και δυόσμο, χτυπάμε στον πολυκόφτη το ελαιόλαδο, τη μουστάρδα, το λεμόνι, το νερό, αλατοπίπερο, 2 κ.σ. από το ξινόμηλο και τις φουντίτσες της μαραθόριζας.
- Σε ένα μεγάλο μπολ ανακατεύουμε τα σαλατικά με το κρεμμύδι, τη μαραθόριζα, το ξινόμηλο και τα μυρωδικά, αλατοπιπερώνουμε και περιχύνουμε με τη σάλτσα.
- Ανακατεύουμε, γαρνίρουμε με τα κομμάτια πέστροφας και σερβίρουμε.