15'
προετοιμασία
4 ώρες και 30'
αναμονή
Σύνολο: 4 ώρες και 45'
Υλικά
Μερίδες: 10 μεζεδάκιαΔιαδικασία
- Για να φτιάξουμε τη πλιγουροσαλάτα με ρόδι, ξεκινάμε ανακατεύοντας σε ένα μπολ το πλιγούρι με τον ζωμό και αφήνουμε για 4 ώρες, μέχρι ο ζωμός να απορροφηθεί εντελώς και το πλιγούρι να φουσκώσει και να μαλακώσει.
- Προσθέτουμε το ελαιόλαδο και όλα τα υπόλοιπα υλικά. Ανακατεύουμε καλά.
- Αφήνουμε την πλιγουροσαλάτα κατά μέρος για 30 λεπτά και σερβίρουμε.
Η συνταγή πρωτοδημοσιεύτηκε στο περιοδικό Γαστρονόμος, τεύχος 201.