ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣΠατατοσαλάτα με λεμονάτη σάλτσα γιαουρτιούΠατατοσαλάτα με λεμονάτη σάλτσα γιαουρτιού
15' προετοιμασία
35' μαγείρεμα
Σύνολο: 50'

Υλικά

Μερίδες: 4

Διαδικασία

  1. Για να φτιάξουμε πικάντικη πατατοσαλάτα με μπέικον και μουστάρδα με μέλι, αρχικά προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 220° C.
  2. Bάζουμε σε ένα ταψί τις πατάτες και τις αλατίζουμε.
  3. Στη συνέχεια, τις περιχύνουμε με τη μισή ποσότητα από το ελαιόλαδο.
  4. Τις ψήνουμε για περίπου 30 λεπτά, ή μέχρι να μαλακώσουν.
  5. Τις βγάζουμε από το φούρνο, αφήνουμε λίγο να κρυώσουν και τις κόβουμε σε ροδέλες.
  6. Ζεσταίνουμε ένα αντικολλητικό τηγάνι σε δυνατή φωτιά.
  7. Σοτάρουμε το μπέικον, για περίπου 2 -3 λεπτά, μέχρι να ροδίσει και να γίνει τραγανό.
  8. Σε ένα βαθύ μπολ βάζουμε τις ζεστές πατάτες, το μπέικον, το σέλερι, το σχοινόπρασο, αλατοπιπερώνουμε και ανακατεύουμε να αναμειχθούν.
  9. Ανακατεύουμε σε μπολ το υπόλοιπο ελαιόλαδο με το ξίδι και τη μουστάρδα με μέλι Μaille au Miel.
  10. Περιχύνουμε τη σαλάτα και σερβίρουμε την πικάντικη πατατοσαλάτα.

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών
MHT