15'
προετοιμασία
5'
αναμονή
Σύνολο: 20'
Υλικά
Μερίδες: 2Διαδικασία
- Για να φτιάξουμε την πικάντικη ινδική σαλάτα, σε ένα βαθύ μπολ ανακατεύουμε τις ντομάτες και το ψιλοκομμένο κρεμμύδι.
- Προσθέτουμε τη πιπεριά τσίλι, σε λεπτές ροδέλες, το χυμό από το λεμόνι, το κύμινο, το κόλιανδρο ή μαϊντανό, και τα φύλλα δυόσμου.
- Αλατοπιπερώνουμε, ρίχνουμε το ελαιόλαδο, ανακατεύουμε και τα αφήνουμε στην άκρη για 5 λεπτά να μαριναριστούν.
- Σερβίρουμε την πικάντικη ινδική σαλάτα με ζεστές αραβικές πίτες.
Η συνταγή πρωτοδημοσιεύτηκε στο περιοδικό Γαστρονόμος, τεύχος 125.