ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣΠεπόνι και ροδάκινα με προσούτο και γραβιέραΠεπόνι και ροδάκινα με προσούτο και γραβιέρα
10' παρασκευή
Σύνολο: 10'

Υλικά

Διαδικασία

  1. Για να ετοιμάσουμε το πεπόνι με φέτα κόβουμε ωραίες λεπτές φέτες μισοφέγγαρα από πεπόνι της αρεσκείας μας και τις τακτοποιούμε σε πιατέλες.
  2. Τις πασπαλίζουμε με φρεσκοτριμμένο πιπέρι.
  3. Δίπλα τους βάζουμε τυρί φέτα σε μικρούς κύβους και σερβίρουμε.

Η συνταγή πρωτοδημοσιεύτηκε στο περιοδικό Γαστρονόμος, τεύχος 222.

Άρθρα και Συνταγές με Πεπόνι

Άρθρα και Συνταγές με Φέτα

Άρθρα και Συνταγές για Ορεκτικό / Μεζές

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών
MHT