ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣΠατατοσαλάτα με κάππαρη και κρίταμοΠατατοσαλάτα με κάππαρη και κρίταμο
20' προετοιμασία
45' μαγείρεμα
2 ώρες αναμονή
Σύνολο: 3 ώρες και 5'

Υλικά

Μερίδες: 6

Διαδικασία

  1. Για να ετοιμάσουμε την πατατοσαλάτα με κρίταμο τουρσί και γραβιέρα, πρώτα βράζουμε τις πατάτες με τη φλούδα τους σε άφθονο νερό για 40-45 λεπτά, μέχρι να μαλακώσουν.
  2. Τις στραγγίζουμε και μόλις κρυώσουν λίγο, τις ξεφλουδίζουμε και τις κόβουμε σε μικρά κομμάτια.
  3. Τα βάζουμε σε μπολ και αλατίζουμε όσο είναι ακόμη καυτά, για να το απορροφήσουν.
  4. Προσθέτουμε όλα τα υπόλοιπα υλικά και ανακατεύουμε καλά.
  5. Αφήνουμε την πατατοσαλάτα στο ψυγείο για τουλάχιστον 2 ώρες πριν σερβίρουμε.

Η συνταγή πρωτοδημοσιεύτηκε στο περιοδικό Γαστρονόμος, τεύχος 220.

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών
MHT