20'
προετοιμασία
25' μαγείρεμα
Σύνολο: 45'
Υλικά
Μερίδες: 4-6Διαδικασία
- Για την πατατοσαλάτα με αγκινάρες και σπαράγγια, βράζουμε σε άφθονο αλατισμένο νερό τις πατάτες σε μέτρια φωτιά για 15 λεπτά ή μέχρι να μισογίνουν.
- Ρίχνουμε και τις αγκινάρες και συνεχίζουμε το βράσιμο για άλλα 10 λεπτά ή μέχρι να μαλακώσουν τα λαχανικά.
- Σε μια άλλη κατσαρόλα με αλατισμένο νερό ζεματίζουμε τα σπαράγγια για 3-4 λεπτά.
- Στραγγίζουμε και κόβουμε τα σπαράγγια σε μέτρια κομμάτια.
- Απλώνουμε σε μια πιατέλα τα βραστά λαχανικά.
- Προσθέτουμε τα αυγά και τα ντοματίνια και πασπαλίζουμε με τον άνηθο.
- Σε ένα μπολάκι χτυπάμε τη μουστάρδα, το λεμόνι, το ξίδι, το ελαιόλαδο και αλατοπίπερο και περιχύνουμε τη σαλάτα.
Η συνταγή πρωτοδημοσιεύτηκε στο περιοδικό Γαστρονόμος, τεύχος 144.