10'
προετοιμασία
40' μαγείρεμα
Σύνολο: 50'
Υλικά
Βάρος: Για 1½ κιλό πατάτεςΔιαδικασία
- Για τις πατάτες με ντοματίνια και τζίντζερ προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 200°C.
- Πλένουμε τις πατάτες (με τη φλούδα).
- Κόβουμε σε κύβους 1,5 - 2 εκ.
- Αλατοπιπερώνουμε και «τρίβουμε» με τα φύλλα του φρέσκου θυμαριού ή με το ξερό θυμάρι.
- Προσθέτουμε το ελαιόλαδο, το σκόρδο, τον ξερό κόλιαντρο, τα ντοματίνια.
- Ανακατεύουμε και στρώνουμε σε λαδωμένο ταψί.
- Ψήνουμε αρχικά για 20 λεπτά, προσθέτουμε το τζίντζερ και το κόκκινο κρασί, ανακατεύουμε και συνεχίζουμε το ψήσιμο για περίπου 20 λεπτά ακόμη.