φράουλες είναι εξαιρετική πηγή βιταμίνης Κ και C, φολικού οξέος, μαγγανίου και καλίου, ενώ περιέχουν σημαντικά φυτοθρεπτικά συστατικά και φλαβονοειδή. Οι φυτικές ίνες και η φρουκτόζη που υπάρχουν στις φράουλες βοηθούν στη ρύθμιση των επιπέδων της γλυκόζης στο αίμα και στη βελτίωση της πέψης. Ο συνδυασμός τους με το άπαχο γάλα σε αυτό το light γλυκάκι βελτιώνει σημαντικά τον γλυκαιμικό δείκτη της συνταγής και την εφοδιάζει με καλής ποιότητας, άπαχη πρωτεΐνη.
Όπως σημειώνει η Μαρία Μπίζιου, MSc Κλινική Διατροφολόγος, οι![Ισπανικό παγωμένο latte με ζαχαρούχο γάλα](https://www.gastronomos.gr/wp-content/uploads/2024/06/ispaniko-pagomeno-latte-me-zacharoycho-gala-gastronomos-420x560.jpg?v=1717756852)