ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣΠαλαμίδα «γούνα»Παλαμίδα «γούνα»
10' προετοιμασία
6' μαγείρεμα
Σύνολο: 16'

Υλικά

Μερίδες: 2-3

Διαδικασία

  1. Για να ετοιμάσουμε την παλαμίδα πλακί σε μια φαρδιά κατσαρόλα ζεσταίνουμε σε δυνατή φωτιά 40 ml νερό και το ελαιόλαδο και αχνίζουμε το σκόρδο και τα φρέσκα κρεμμυδάκια για 4-5 λεπτά.
  2. Προσθέτουμε την ντομάτα, το φιλέτο παλαμίδας, το βούτυρο αγελάδος και αλατοπίπερο.
  3. Σκεπάζουμε την κατσαρόλα, μετριάζουμε τη φωτιά και μαγειρεύουμε για 10 λεπτά, μέχρι να γίνει το ψάρι και να μελώσει η σάλτσα.

Η συνταγή πρωτοδημοσιεύτηκε στο περιοδικό Γαστρονόμος, τεύχος 222.

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών
MHT