ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣNegroniNegroni, το aperitivo που αγαπάμε
20' προετοιμασία
Σύνολο: 20'

Υλικά

Μερίδες: 8 ποτήρια

Διαδικασία

  1. Για να ετοιμάσουμε το καλοκαιρινό negroni με καρπούζι και βασιλικό σε ένα μεγάλο μπολ βάζουμε το Campari, το τζιν, το βερμούτ και το καρπούζι και ανακατεύουμε, συνθλίβοντας το καρπούζι μέχρι να γίνει ένα εντελώς ομογενοποιημένο μείγμα.
  2. Το σουρώνουμε σε μεγάλη κανάτα, προσθέτουμε τα 20 φύλλα βασιλικού και ανακατεύουμε.
  3. Γεμίζουμε με παγάκια 8 ποτήρια του ουίσκι και μοιράζουμε το κοκτέιλ.
  4. Στολίζουμε κάθε ποτήρι με 1 από τα υπόλοιπα φύλλα βασιλικού και σερβίρουμε.

Η συνταγή πρωτοδημοσιεύτηκε στο περιοδικό Γαστρονόμος, τεύχος 220.

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών
MHT