10'
προετοιμασία
10' ψήσιμο
Σύνολο: 20'
Υλικά
Μερίδες: για 4 μερίδες, ως μεζέςΔιαδικασία
- Για να φτιάξουμε το πικάντικο μπουγιουρντί με φέτα και μανούρα Σίφνου, ξεκινάμε προθερμαίνοντας τον φούρνο στους 220°C.
- Σε ένα μικρό πυρίμαχο σκεύος ανακατεύουμε τα τυριά με την καυτερή πιπεριά, το ξύσμα και τον χυμό λεμονιού, τον δυόσμο και το δεντρολίβανο.
- Σε ένα μπολάκι ανακατεύουμε τα ντοματίνια με αλατοπίπερο, το σκόρδο και το ελαιόλαδο. Αδειάζουμε πάνω από τα τυριά και στρώνουμε ομοιόμορφα.
- Ψήνουμε για περίπου 10 λεπτά ή μέχρι να μαλακώσουν τα ντοματίνια και να λιώσουν τα τυριά.
Η συνταγή πρωτοδημοσιεύτηκε στο περιοδικό Γαστρονόμος, τεύχος 216.