12'
προετοιμασία
Σύνολο: 12'
Υλικά
Μερίδες: 2Διαδικασία
- Για την μπανάνα με μπισκότα και σοκολάτα σε μπολ ξεκινάμε και λιώνουμε την κουβερτούρα σε μπεν μαρί ή στα μικροκύματα.
- Αποσύρουμε από τη φωτιά, ρίχνουμε το γάλα και ανακατεύουμε καλά.
- Θρυμματίζουμε τα μπισκότα στο μούλτι και μοιράζουμε την ποσότητα σε δύο χαμηλά ποτήρια.
- Κόβουμε την ξεφλουδισμένη μπανάνα σε ροδέλες, τις οποίες μοιράζουμε πάνω από το μπισκότο.
- Περιχύνουμε με το γλάσο σοκολάτας και σερβίρουμε.
Η συνταγή πρωτοδημοσιεύτηκε στο περιοδικό Ζάχαρη & Αλεύρι, τεύχος 1.