10'
προετοιμασία
10' ψήσιμο
Σύνολο: 20'
Υλικά
Μερίδες: 4Για το σερβίρισμα
Διαδικασία
- Για να φτιάξουμε μοσχαρίσιο φιλέτο με έτοιμη γλυκιά σάλτσα τσίλι και πολύσπορο ψωμί, αρχικά αλείφουμε τα μοσχαρίσια φιλέτα με τη σάλτσα τσίλι και τα αλατίζoυμε καλά.
- Τα ψήνουμε σε αντικολλητικό τηγάνι σε δυνατή φωτιά για 4 - 5 λεπτά από κάθε πλευρά (ή μέχρι να γίνουν καταπώς μας αρέσουν).
- Σερβίρουμε κάθε μοσχαρίσιο φιλέτο με μία φέτα πολύσπορου ψωμιού και γαρνίρουμε με τον μαϊντανό, τα αγγουράκια τουρσί και λίγες ροδέλες από το ξερό κρεμμύδι.
- Αν θέλουμε, πασπαλίζουμε με τα φιστίκια Αιγίνης, περιχύνουμε τον χυμό λεμονιού ή λάιμ και σερβίρουμε τα μοσχαρίσια φιλέτα με φρέσκια πράσινη σαλάτα.
Μυστικά
Το καλοκαίρι µπορούµε να βάλουµε και 1 µικρό αγγούρι, σε ροδέλες.
Η συνταγή πρωτοδημοσιεύτηκε στο περιοδικό Γαστρονόμος, τεύχος 95.