10'
προετοιμασία
1 ώρα μαγείρεμα
Σύνολο: 1 ώρα και 10'
Υλικά
Μερίδες: 4-6Διαδικασία
- Για να φτιάξουμε μοσχαράκι με μπίρα και λιαστές ντομάτες, αρχικά αλευρώνουμε και αλατοπιπερώνουμε καλά το μοσχάρι.
- Σε μια φαρδιά κατσαρόλα ζεσταίνουμε το λάδι σε δυνατή φωτιά και σοτάρουμε το μοσχάρι μαζί με τον κόλιανδρο και το κύμινο για 3-4 λεπτά, μέχρι να ροδίσει καλά.
- Ρίχνουμε το κρεμμύδι και τις λιαστές ντομάτες και συνεχίζουμε το σοτάρισμα για άλλα 2-3 λεπτά, μέχρι να μαλακώσουν ελαφρώς.
- Περιχύνουμε με την μπίρα, ανακατεύουμε και χαμηλώνουμε τη φωτιά.
- Σκεπάζουμε με το καπάκι και σιγομαγειρεύουμε για 50-55 λεπτά, μέχρι να μαλακώσει καλά το μοσχάρι και να δέσει η σάλτσα.
Η συνταγή πρωτοδημοσιεύτηκε στο περιοδικό Γαστρονόμος, τεύχος 185.