10'
προετοιμασία
10' μαγείρεμα
Σύνολο: 20'
Υλικά
Μερίδες: 2-3Για το σερβίρισμα
Διαδικασία
- Κόβουμε το τσορίθο ή το χωριάτικο λουκάνικο της αρεσκείας μας σε λεπτές φέτες.
- Σε ένα τηγάνι το σοτάρουμε σε μέτρια φωτιά για περίπου 2 - 3 λεπτά, μέχρι να ροδίσει καλά.
- Ρίχνουμε την έτοιμη σάλτσα ντομάτας, τα κόκκινα φασόλια, το τσίλι ή την καυτερή πάπρικα, το κύμινο, αλάτι και το νερό.
- Ανακατεύουμε απαλά και μαγειρεύουμε για περίπου 8 λεπτά μέχρι να δέσει η σάλτσα.
- Σκορπίζουμε στα μεξικάνικα φασόλια με λουκάνικο λίγο κόλιανδρο ή μαϊντανό και σερβίρουμε.
- Συνοδεύουμε με ρύζι μπασμάτι του 10 λεπτου και γιαούρτι.
Η συνταγή πρωτοδημοσιεύτηκε στο περιοδικό Γαστρονόμος, τεύχος 107.