ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣΜαρμελάδα κεράσι με βασιλικό, μέλι και μοσχοκάρυδο (χωρίς ζάχαρη)Μαρμελάδα κεράσι με βασιλικό, μέλι και μοσχοκάρυδο (χωρίς ζάχαρη)
8' προετοιμασία
40' παρασκευή
Σύνολο: 48'

Υλικά

Βάρος: για περίπου 400 γρ.

Διαδικασία

  1. Για τη μαρμελάδα φράουλα, ξεκινάμε βάζοντας όλα τα υλικά σε μια κατσαρόλα και βράζουμε σε μέτρια φωτιά για περίπου 40 λεπτά μέχρι να δέσει η μαρμελάδα τόσο που η κουτάλα να αφήνει δρόμο στην κατσαρόλα.
  2. Αφήνουμε να κρυώσει και αποθηκεύουμε στο ψυγείο. Διατηρείται για περίπου 1 εβδομάδα.

Η συνταγή πρωτοδημοσιεύτηκε στο περιοδικό Γαστρονόμος, τεύχος 219.

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών
MHT