10'
προετοιμασία
10' μαγείρεμα
Σύνολο: 20'
Υλικά
Μερίδες: 4Διαδικασία
- Για να φτιάξουμε τα μανιτάρια γεμιστά με σπανάκι και κατσικίσιο τυρί αρχικά προθερμαίνουμε το γκριλ.
- Αλείφουμε τα μανιτάρια με λίγο ελαιόλαδο, αλατοπιπερώνουμε, τα βάζουμε σε ένα ταψάκι και τα ψήνουμε για περίπου 4-5 λεπτά ή μέχρι να ροδίσουν και να μαλακώσουν.
- Σε ένα τηγάνι σοτάρουμε στο ελαιόλαδο το σκόρδο,μαζί με τα φρέσκα κρεμμυδάκια για 1 λεπτό, προσθέτουμε το σπανάκι και συνεχίζουμε το σοτάρισμα μέχρι να μαραθεί.
- Αλατοπιπερώνουμε, ανακατεύουμε, μοιράζουμε το μείγμα σταμανιτάρια, τα καλύπτουμε με το κατσικίσιο τυρί και ξαναβάζουμε τα μανιτάρια στο γκριλ για 2 - 3 λεπτά, μέχρι να ροδίσει το τυρί.
- Πασπαλίζουμε, αν θέλουμε, με φυλλαράκια άνηθου και σερβίρουμε τα μανιτάρια γεμιστά με σπανάκι και κατσικίσιο τυρί συνοδεία φρέσκου ψωμιού.
Η συνταγή πρωτοδημοσιεύτηκε στο περιοδικό Γαστρονόμος, τεύχος 91.