ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣΚαππαροσαλάτα με 2 τρόπουςΚαππαροσαλάτα με 2 τρόπους
10' προετοιμασία
20' μαγείρεμα
2 ημέρες αναμονή
Σύνολο: 2 ημέρες και 30'

Υλικά

Διαδικασία

  1. Για να ετοιμάσουμε το τσάτνεϊ κάππαρης σε μια μεγάλη κατσαρόλα ζεσταίνουμε το λάδι σε μέτρια φωτιά και σοτάρουμε το κρεμμύδι με το τζίντζερ και το σκόρδο για 4-5 λεπτά, μέχρι να μαραθεί το κρεμμύδι.
  2. Σβήνουμε με το ρυζόξιδο και ανακατεύουμε.
  3. Προσθέτουμε τη ζάχαρη και ανακατεύουμε μέχρι να λιώσει.
  4. Ρίχνουμε την κάππαρη, χαμηλώνουμε τη φωτιά και σιγοβράζουμε μέχρι να σωθούν τα πολλά υγρά.
  5. Προσθέτουμε τις σταφίδες, ανακατεύουμε και βράζουμε μέχρι να έχουμε ένα τσάτνεϊ με δεμένο σιρόπι.

Η συνταγή πρωτοδημοσιεύτηκε στο περιοδικό Γαστρονόμος, τεύχος 153.

Άρθρα και Συνταγές με Ζάχαρη

Άρθρα και Συνταγές με Κρεμμύδι

Άρθρα και Συνταγές με Σταφίδες

Άρθρα και Συνταγές για Συνοδευτικά

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών
MHT