ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣΚρέπες χωρίς γάλα, βούτυρο και αυγάΚρέπες χωρίς γάλα, βούτυρο και αυγά
5' προετοιμασία
20' παρασκευή
Σύνολο: 25'

Υλικά

Μερίδες: 4

Διαδικασία

  1. Για να φτιάξουμε τις κρέπες με μπανάνα και σοκολάτα, ξεκινάμε χτυπόντας το αλεύρι, το αυγό και το γάλα μέχρι να προκύψει ένας ομοιογενής χυλός.
  2. Ψεκάζουμε με λάδι ένα μικρό αντικολλητικό τηγάνι (ή το αλείφουμε με πινέλο) και το ζεσταίνουμε σε μέτρια φωτιά.
  3. Ρίχνουμε 2 κουταλιές της σούπας από τον χυλό και κινούμε γρήγορα το τηγάνι κυκλικά, ώστε να απλωθεί το μείγμα. Ψήνουμε για περίπου 2 λεπτά ή μέχρι να εμφανιστούν φυσαλίδες στην επιφάνεια της κρέπας. Αναποδογυρίζουμε την κρέπα με μια σπάτουλα και ψήνουμε για άλλο 1 λεπτό ή μέχρι να χρυσίσει. Τη μεταφέρουμε σε ένα πιάτο. Επαναλαμβάνουμε ώστε να φτιάξουμε συνολικά 4 κρέπες.
  4. Στρώνουμε μια λεπτή στρώση αλείμματος σοκολάτας πάνω στη μισή κρέπα, απλώνουμε από πάνω φέτες μπανάνας και διπλώνουμε την κρέπα. επαναλαμβάνουμε και με τις υπόλοιπες.
  5. Σερβίρουμε τις κρέπες με τα φρουτάκια.

Άρθρα και Συνταγές με Αλεύρι (ζύμες)

Άρθρα και Συνταγές με Μπανάνα

Άρθρα και Συνταγές με Μύρτιλο

Άρθρα και Συνταγές με Σοκολάτα

Άρθρα και Συνταγές για Γλυκό

Άρθρα και Συνταγές για Πρωινό

Άρθρα και Συνταγές για Σνακ

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών
MHT