5'
προετοιμασία
20' παρασκευή
Σύνολο: 25'
Υλικά
Μερίδες: 4Διαδικασία
- Για να φτιάξουμε τις κρέπες με μπανάνα και σοκολάτα, ξεκινάμε χτυπόντας το αλεύρι, το αυγό και το γάλα μέχρι να προκύψει ένας ομοιογενής χυλός.
- Ψεκάζουμε με λάδι ένα μικρό αντικολλητικό τηγάνι (ή το αλείφουμε με πινέλο) και το ζεσταίνουμε σε μέτρια φωτιά.
- Ρίχνουμε 2 κουταλιές της σούπας από τον χυλό και κινούμε γρήγορα το τηγάνι κυκλικά, ώστε να απλωθεί το μείγμα. Ψήνουμε για περίπου 2 λεπτά ή μέχρι να εμφανιστούν φυσαλίδες στην επιφάνεια της κρέπας. Αναποδογυρίζουμε την κρέπα με μια σπάτουλα και ψήνουμε για άλλο 1 λεπτό ή μέχρι να χρυσίσει. Τη μεταφέρουμε σε ένα πιάτο. Επαναλαμβάνουμε ώστε να φτιάξουμε συνολικά 4 κρέπες.
- Στρώνουμε μια λεπτή στρώση αλείμματος σοκολάτας πάνω στη μισή κρέπα, απλώνουμε από πάνω φέτες μπανάνας και διπλώνουμε την κρέπα. επαναλαμβάνουμε και με τις υπόλοιπες.
- Σερβίρουμε τις κρέπες με τα φρουτάκια.