20'
προετοιμασία
1 ώρα και 10' βράσιμο
Σύνολο: 1 ώρα και 30'
Υλικά
Μερίδες: 6Διαδικασία
- Για να φτιάξουμε κρεατόσουπα με λαχανικά και φιδέ, αρχικά, βάζουμε το μοσχάρι με 1 ½ λίτρο νερό σε μέτρια φωτιά και βράζουμε για περίπου 30 λεπτά, να μισομαλακώσει.
- Στη συνέχεια, ξαφρίζουμε όσο χρειάζεται.
- Ρίχνουμε την πατάτα, το καρότο, το πράσο και τη σελινόριζα και συνεχίζουμε το βράσιμο για άλλα 30 λεπτά, μέχρι να μαλακώσουν καλά.
- Προσθέτουμε αλατοπίπερο, τον φιδέ, το σπανάκι και τον χυμό λεμονιού και βράζουμε για άλλα 10 λεπτά, μέχρι να μαλακώσει και ο φιδές.
- Σερβίρουμε, την κρεατόσουπα με λαχανικά και φιδέ, με ψωμί και ελιές.
Η συνταγή πρωτοδημοσιεύτηκε στο περιοδικό Γαστρονόμος, τεύχος 140.