5'
προετοιμασία
10' μαγείρεμα
Σύνολο: 15'
Υλικά
Μερίδες: 1Διαδικασία
- Για την κράνμπερι σος, σε μια μικρή κατσαρόλα βράζουμε τα φρούτα με τη ζάχαρη, το ξύσμα και 150 ml νερό σε μέτρια φωτιά για 5 λεπτά, μέχρι να μαλακώσουν λίγο τα κράνμπερι και να λιώσει η ζάχαρη.
- Ρίχνουμε και το δεντρολίβανο και συνεχίζουμε το βράσιμο για άλλα 5 λεπτά, μέχρι να δέσει η σάλτσα και να αποκτήσει την υφή αραιής μαρμελάδας.
- Αποσύρουμε από τη φωτιά, πετάμε το δεντρολίβανο, αδειάζουμε σε σαλτσιέρα και σερβίρουμε.
Η συνταγή πρωτοδημοσιεύτηκε στο περιοδικό Γαστρονόμος, τεύχος 92.