25' μαγείρεμα
Σύνολο: 25'
Υλικά
Μερίδες: 8Διαδικασία
- Για το κουσκούς με χουρμάδες, κουκουνάρι και δυόσμο, σε μια κατσαρόλα ζεσταίνουμε το ζωμό κοτόπουλου μέχρι να κοχλάσει. Αποσύρουμε και αδειάζουμε σε βαθύ μπολ, ρίχνουμε το κουσκούς, ανακατεύουμε, σκεπάζουμε και αφήνουμε για 15 λεπτά να πιεί τα υγρά. Το αφρατεύουμε με 2 πιρούνια.
- Προσθέτουμε τους ξερούς χουρμάδες, ψιλοκομμένους, το δυόσμο, το μαιντανό, τα κουκουνάρια, το ξύσμα απο λεμόνι, το τζίντζερ, το λάδι και το αλατοπίπερο.
Η συνταγή πρωτοδημοσιεύτηκε στο περιοδικό Γαστρονόμος, τεύχος 116.