ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣΝουντλς λαχανικώνΝουντλς λαχανικών
15' προετοιμασία
15' μαγείρεμα
Σύνολο: 30'

Υλικά

Μερίδες: 4

Διαδικασία

  1. Για να ετοιμάσουμε το «κινέζικο» κοτόπουλο με φιδέ, πρώτα βράζουμε τον φιδέ σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας, τον στραγγίζουμε και τον αδειάζουμε σε ένα βαθύ μπολ.
  2. Παράλληλα, σε ένα τηγάνι ζεσταίνουμε το λάδι σε δυνατή φωτιά και σοτάρουμε το κοτόπουλο με το τσίλι για 3-4 λεπτά, μέχρι να ροδίσει ελαφρά.
  3. Ρίχνουμε το πράσο και το καρότο και σοτάρουμε για άλλα 3-4 λεπτά, μέχρι να μαλακώσουν τα λαχανικά και να γίνει το κοτόπουλο.
  4. Αποσύρουμε από τη φωτιά και αφήνουμε λίγο να κρυώσει.
  5. Τα αδειάζουμε στο μπολ με τον φιδέ, προσθέτουμε όλα τα υπόλοιπα υλικά, αλατοπιπερώνουμε και ανακατεύουμε απαλά.

Η συνταγή πρωτοδημοσιεύτηκε στο περιοδικό Γαστρονόμος, τεύχος 153.

Άρθρα και Συνταγές με Ζυμαρικά

Άρθρα και Συνταγές με Κοτόπουλο

Άρθρα και Συνταγές με Λαχανικά

Άρθρα και Συνταγές για Κυρίως Γεύμα

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών
MHT