ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣΚολοκύθα με μανιτάριαΚολοκύθα με μανιτάρια
20' προετοιμασία
30' μαγείρεμα
Σύνολο: 50'

Υλικά

Μερίδες: 2

Διαδικασία

  1. Για να ετοιμάσουμε την κολοκύθα με ξερά βερίκοκα βάζουμε όλα τα υλικά, εκτός από τα αμύγδαλα, στην κατσαρόλα.
  2. Τα μανιτάρια, αν είναι μεγάλα, τα κόβουμε στα 2 ή στα 4.
  3. Προσθέτουμε 1/2 ποτήρι νερό και τα βάζουμε να βράσουν, σε μέτρια φωτιά.
  4. Στη διάρκεια του μαγειρέματος παρακολουθούμε μήπως χρειαστεί λίγο νερό ακόμα.
  5. Όταν όλα τα λαχανικά είναι μαλακά και δεν υπάρχουν περιττά υγρά στην κατσαρόλα, ρίχνουμε και τα αμύγδαλα και την αποσύρουμε.

Η συνταγή πρωτοδημοσιεύτηκε στο βιβλίο μαγειρικής του Γαστρονόμου «Οι σεφ του Γαστρονόμου προτείνουν».

Άρθρα και Συνταγές με Κολοκύθα

Άρθρα και Συνταγές με Μανιτάρια

Άρθρα και Συνταγές με Ξερά βερίκοκα

Άρθρα και Συνταγές για Ορεκτικό / Μεζές

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών
MHT