ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣΚοκτέιλ με limoncelloΚοκτέιλ με limoncello

Υλικά

Μερίδες: για 1 ποτήρι

Διαδικασία

  1. Θρυμματίζουμε μερικά παγάκια στο μπλέντερ ή χτυπώντας τα με το γουδί, τυλιγμένα μέσα σε πετσέτα.
  2. Θα πρέπει να βγει ένα φλιτζάνι θρυμματισμένος πάγος. Βάζουμε τα ποτά, το παγωτό και τον θρυμματισμένο πάγο στον κάδο του μπλέντερ και χτυπάμε στη δυνατή ταχύτητα έως ότου ομογενοποιηθούν.
  3. Προσθέτουμε τις μισές φράουλες και χτυπάμε για 10 δευτερόλεπτα.
  4. Σερβίρουμε σε ψηλό ποτήρι του παγωτού με χαμηλό ποδαράκι, προσθέτουμε τις υπόλοιπες φράουλες και πίνουμε με καλαμάκι.

Η συνταγή πρωτοδημοσιεύτηκε στο περιοδικό Γαστρονόμος, τεύχος 31.

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών
MHT