!["Γλυκό ψυγείου με σοκολάτα και κεράσια μόνο με 2 υλικά"](https://www.gastronomos.gr/wp-content/uploads/2024/05/glyko-psygeioy-me-sokolata-kai-kerasia-mono-me-2-ylika-gastronomos-420x560.jpg?v=1716806432)
10'
προετοιμασία
Σύνολο: 10'
Υλικά
Μερίδες: 6-8Διαδικασία
- Για να ετοιμάσουμε το japanese slipper σε μια κανάτα του λίτρου ρίχνουμε το λικέρ πεπόνι, το λικέρ Triple Sec και τον χυμό λεμονιού.
- Προσθέτουμε 5-6 παγάκια και τα κεράσια και ανακατεύουμε.
- Μοιράζουμε σε 6-8 ποτήρια, απογεμίζουμε με παγάκια και σερβίρουμε.
Η συνταγή πρωτοδημοσιεύτηκε στο περιοδικό Γαστρονόμος, τεύχος 220.