ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣLatte με τα μπαχαρικά του τζιντζερμπρέντLatte με τα μπαχαρικά του τζιντζερμπρέντ

 

5' προετοιμασία
Σύνολο: 5'

Υλικά

Μερίδες: 1

Διαδικασία

  1. Για να ετοιμάσουμε το ισπανικό παγωμένο latte με ζαχαρούχο γάλα σε ένα ποτήρι ανακατεύουμε δυνατά το γάλα με το ζαχαρούχο, να αφρίσει σχεδόν το μείγμα.
  2. Αν έχουμε αφρογαλιέρα, μπορούμε να κάνουμε τη διαδικασία εκεί.
  3. Ετοιμάζουμε τον εσπρέσο και τον αδειάζουμε σε ένα μεγάλο γυάλινο ποτήρι που έχουμε γεμίσει με πάγο.
  4. Αδειάζουμε από πάνω το μείγμα γάλακτος-ζαχαρούχου, ανακατεύουμε και σερβίρουμε.

Η συνταγή πρωτοδημοσιεύτηκε στο περιοδικό Γαστρονόμος, τεύχος 220.

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών
MHT