20'
προετοιμασία
3 ώρες
αναμονή
Σύνολο: 3 ώρες και 20'
Υλικά
Μερίδες: 12Διαδικασία
- Σπάμε τα μπισκότα σε μικρά κομμάτια.
- Κρατάμε λίγα στην άκρη για γαρνίρισμα.
- Φτιάχνουμε χωριστά τα δύο είδη κρέμας χρησιμοποιώντας την αντίστοιχη ποσότητα γάλακτος.
- Ανακατεύουμε τα σπασμένα μπισκότα μέσα στη σοκολατένια κρέμα.
- Απλώνουμε ομοιόμορφα το μείγμα σε ένα πυρέξ.
- Βάζουμε την κρέμα ζαχαροπλαστικής σε ένα κορνέ και κάνουμε με αυτή σχέδια πάνω στο σοκολατένιο μείγμα.
- Εναλλακτικά, την απλώνουμε σε στρώση.
- Θρυμματίζουμε τα μπισκότα που έχουμε κρατήσει στην άκρη.
- Και τα πασπαλίζουμε στην επιφάνεια του γλυκού.
- Το αφήνουμε στο ψυγείο να κρυώσει για τουλάχιστον 3 ώρες προτού σερβίρουμε.