5' προετοιμασία
5' παρασκευή
5 ώρες αναμονή
Σύνολο: 5 ώρες και 10'

Υλικά

Μερίδες: 4-5

Διαδικασία

  1. Για να ετοιμάσουμε τη γρανίτα negroni, πρώτα βράζουμε τη ζάχαρη με το νερό για περίπου 2 λεπτά (από όταν ξεκινήσει ο βρασμός), για να φτιάξουμε ένα ελαφρώς πηχτό σιρόπι.
  2. Στο μπλέντερ αλέθουμε όλα τα υλικά, μαζί με το σιρόπι, και αδειάζουμε σε ένα δοχείο ή μπολ. Σκεπάζουμε και τοποθετούμε στην κατάψυξη.
  3. Κάθε 1 ώρα ή όποτε το θυμηθούμε, το βγάζουμε και «ξύνουμε» το μισοπαγωμένο μείγμα με ένα πιρούνι, για να δημιουργήσουμε μεγάλους κρυστάλλους.
  4. Επαναλαμβάνουμε αυτή τη διαδικασία 3-4 φορές, ανά μία ώρα. Η γρανίτα είναι έτοιμη όταν όλο το μείγμα έχει παγώσει.

Άρθρα και Συνταγές με Αλκοόλ

Άρθρα και Συνταγές με Κονιάκ

Άρθρα και Συνταγές με Ροδάκινο

Άρθρα και Συνταγές με Τζιν

Άρθρα και Συνταγές με Φρούτα

Άρθρα και Συνταγές για Γλυκό

Άρθρα και Συνταγές για Κοκτέιλ

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών
MHT